Home > Cricket > World Cup 2015 > Questions and Answers

Thank you to everyone who Participated in "Sawal 1,000 Ka" Contest!


Winners Announced


1. Select the winning team of "Pakistan vs India" Match?
Ans. India
2. Select the Highest Run Scorer of "Pakistan vs South Africa" Match?
Ans. AB de Villiers
3. Which player from Pakistan will be the leading run-scorer of the tournament?
Ans. Misbah-ul-Haq
4. Which Team will be the "World Champion"?
Ans. Australia
5. Which Team's Player will be "Man of the Tournament"?
Ans. Australia
6. Select one of the finalist team for World Cup Final?
Ans. Australia & New Zealand
7. Which Team's Player will score most Centuries?
Ans. Sri Lanka
8. Which player from the following list will take most Wickets?
Ans. Mitchell Starc
9. Which player from the following list will hit most 6's?
Ans. Chris Gayle
10. Which player from the following list will score fastest Fifty?
Ans. Brendon McCullum
World Cup 2015 Schedule
Schedule Recent Results
Australia  VS   Pakistan
Pakistan tour of Australia, 2016-17
Jan 19, 2017 (08:20 PST)
India  VS   England
England tour of India, 2016-17
Jan 19, 2017 (14:00 PST)
Bangladesh  VS   New Zealand
Bangladesh tour of New Zealand, 2016/17
Jan 20, 2017 (03:00 PST)
South Africa  VS   Sri Lanka
Sri Lanka tour of South Africa, 2016-17
Jan 20, 2017 (21:00 PST)
All Schedule Matches
Follow Cricket @ Hamariweb.com
Player Watch View More

Ben Laughlin

Rawl Lewis
World Cup Venues
Hagley Oval
Hagley Oval
W.A.C.A. Ground
W.A.C.A. Ground
More On Hamariweb
News Home
Latest News
Student News
Science & Technology
Sports
Entertainment
World News
Dictionary
English Urdu Dictionary
Arabic Urdu Dictionary
Spanish Urdu Dictionary
Hindi Urdu Dictionary
French Urdu Dictionary
German Urdu Dictionary
Cricket
Live Cricket
Cricket Highlights
Dream Team
Player Profiles
Sports News
Sports Games
Mobiles
Mobile Phones
Ringtones
Mobile Games
Mobile Softwares
SMS Messages
Web2SMS
Directories
Web Directory
Edu Directory
Important Phone No.
Postal Codes
Country Codes
City Codes
Islam
Online Audio Quran
Quran Recitation
Online Naats
Islamic Names
Islamic Articles
Islamic Wallpapers
Finance
Biz News
Stock Exchanges
Business Directory
Forex Rates
Gold Rates
Prize Bonds
Classifieds
Jobs in Pakistan
House For Sale
Furniture For Sale
Mobiles for Sale
Bikes For Sale
Cars For Sale
Articles
Politics
Society and Culture
Religion
Other/Miscellaneous
Literature & Humor
Education
Poetry
Love / Romantic
Sad
General
Life
Religious
Humorous
Other Sections
Urdu Search
My Report
Food & Recipes
Blogs
Forum
Academic Results

Career Counseling
Weather Updates
Free Softwares
Desktop Wallpapers
Greeting Cards
Urdu Editor
About us | Contact Us | Feedback | Advertising | Privacy Policy | Site Map | Jobs @ Hamariweb
Copyright © 2017 HamariWeb.com All Rights Reserved.