A'azz NAMA MAKNA

A'azz is a Muslim Boy name and it is an Arabic originated name with multiple meanings. A'azz name meaning in Malaysian is Mightier, Stronger, Dearer, More Beloved, lebih kuat, Stronger, sukai, lebih Beloved.

Name
A'azz
Gender Boy
Meaning Mightier, Stronger, Dearer, More Beloved
Origin Arabic
Lucky # 9 ?
nama A'azz
jantina budak
yang bermaksud lebih kuat, Stronger, sukai, lebih Beloved
asal Bahasa Arab
nombor bertuah 9 ?

NAMA-NAMA YANG LEBIH SERUPA  ( More Similar Names )

A'azz A'waan A'zam
A'ishah

How do you find this name? A'azz


What does the ' do in the name A'azz? How does it change the meaning or pronunciation of the name can you please explain?

Arzo , Delhi Tue 16 Oct, 2018


For the good information about the best name and the meanings of those name is now mentioned here and this is so good to see for me to see it here

sobia , islamabad Thu 11 Oct, 2018


itS a BEauTIfUL naME

aazz , mauritius Fri 11 Jul, 2014

A'azz Name Meaning in Malaysian

A'azz Nama makna di Malaysia - Maksud nama adalah lebih kuat, Stronger, sukai, lebih Beloved. Ini adalah nama budak itu. Akar dan asal-usul nama dikaitkan dengan bahasa Arab. Maksud nama yang baik dan ibu bapa boleh memberikan nama A'azz untuk bayi perempuan yang baru lahir mereka. Malah anda boleh mencadangkan nama ini kepada orang-orang yang akan menjadi ibu bapa tidak lama lagi. HamariWeb menyediakan nama-nama dan makna mereka bagi ibu bapa yang mencari nama yang unik dan maknanya untuk bayi baru mereka dilahirkan. kanak-kanak lelaki kanak-kanak perempuan musulman & nama kamus dan makna mereka di Malaysia dengan Nombor bertuah termasuk apa yang dimaksudkan dengan A'azz.