Aabinus NAMA MAKNA

Aabinus is a Muslim Boy name and it is an Arabic originated name with multiple meanings. Aabinus name meaning in Hindi is Ebony, and the lucky number associated with is .

Name
Aabinus
Gender Boy
Meaning Ebony
Origin Arabic
Lucky # ?
nama Aabinus
jantina budak
yang bermaksud Ebony
asal Bahasa Arab
nombor bertuah ?

NAMA-NAMA YANG LEBIH SERUPA  ( More Similar Names )

Aabid Aadam Aadroop
Aabideen Aadeel Aafeen
Aabinus Aadil

How do you find this name? Aabinus


I have never seen a boy named Aabinus, it is a really unique Arabic name with the meaning of Ebony. Does anyone have it here?

Ramisha , Karachi Mon 15 Oct, 2018


I have never heard of someone named Aabinus in Pakistan, it sounds like a very pretty name, i am thinking of naming my son this

Fatima , Karachi Thu 11 Oct, 2018


beautiful name

Gull , Lahore Mon 13 Mar, 2017

Aabinus Name Meaning in malaysian

Aabinus Nama makna di Malaysia - Maksud nama adalah Ebony. Ini adalah nama budak itu. Akar dan asal-usul nama dikaitkan dengan bahasa Arab. Maksud nama yang baik dan ibu bapa boleh memberikan nama Aabinus untuk bayi perempuan yang baru lahir mereka. Malah anda boleh mencadangkan nama ini kepada orang-orang yang akan menjadi ibu bapa tidak lama lagi. HamariWeb menyediakan nama-nama dan makna mereka bagi ibu bapa yang mencari nama yang unik dan maknanya untuk bayi baru mereka dilahirkan. kanak-kanak lelaki kanak-kanak perempuan musulman & nama kamus dan makna mereka di Malaysia dengan Nombor bertuah termasuk apa yang dimaksudkan dengan Aabinus.