Aniq meaning in Malaysian

Aniq is a Muslim Boy name and it is Arabic originated name with multiple meanings. Aniq name meaning in Malaysian is cantik, Pretty. Aniq name meaning in Malaysian, popularity and rank stands at 5726 and lucky number for Aniq is 5.

Name
Aniq
Gender Boy
Meaning Beautiful, Pretty
Origin Arabic
Lucky # 5 ?
nama Aniq
jantina budak
yang bermaksud cantik, Pretty
asal Bahasa Arab
nombor bertuah 5 ?

REVIEW & COMMENT


There has the any Arabic names available which you need to know for your baby and there has the meaning also with every name

rabeez , karachi Sun 12 Feb, 2017

Aniq Name Meaning in Malaysian

Aniq Nama makna di Malaysia - Maksud nama adalah cantik, Pretty. Ini adalah nama budak itu. Akar dan asal-usul nama dikaitkan dengan bahasa Arab. Maksud nama yang baik dan ibu bapa boleh memberikan nama Aniq untuk bayi perempuan yang baru lahir mereka. Malah anda boleh mencadangkan nama ini kepada orang-orang yang akan menjadi ibu bapa tidak lama lagi. HamariWeb menyediakan nama-nama dan makna mereka bagi ibu bapa yang mencari nama yang unik dan maknanya untuk bayi baru mereka dilahirkan. kanak-kanak lelaki kanak-kanak perempuan musulman & nama kamus dan makna mereka di Malaysia dengan Nombor bertuah termasuk apa yang dimaksudkan dengan Aniq.