Ma'awiya NAMA MAKNA

Ma'awiya Name Meaning in malaysian
Name
Ma'awiya
Gender Boy
Meaning First Umayyad Khalifah, Companion of Prophet Muhammad (P.B.U.H.)
Origin Arabic
Lucky # ?
nama Ma'awiya
jantina budak
yang bermaksud Pertama Umayyah Khalifah, Sahabat Nabi Muhammad (SAW)
asal Bahasa Arab
nombor bertuah ?

NAMA-NAMA YANG LEBIH SERUPA  ( More Similar Names )

Maahir Maazin Ma'bud
Ma'awiya Ma'bood Ma'D
Maaz Mabrok

How do u find this name? Ma'awiya


Mawiya meaning is BARKING DOG

sam , karachi Thu 24 Jan, 2019


Yazid is not responsible for shahadat imam Hussain. It was one group called Shia, they are responsible for shahadat imam hussain RA. If Muawiyah RA is father of Yazid, it’s doesn’t mean Muawiyah name is not good. It is beautiful name.

Salman Khan , Dubai Fri 18 May, 2018


Be careful parents...................As Yazid's Father name was also Ma'awiya. Yazid is responsible for Shahadat of Imam Hussain Alaisalaam in Karbala.

Mustaq Khan , Hyderabad Sat 27 May, 2017


Magar maawiya ke dictionery meaning kya hai?

Qaim , Lucknow Fri 27 Jan, 2017

Ma'awiya Name Meaning in malaysian

Ma'awiya Nama makna di Malaysia - Maksud nama adalah Pertama Umayyah Khalifah, Sahabat Nabi Muhammad (SAW). Ini adalah nama budak itu. Akar dan asal-usul nama dikaitkan dengan bahasa Arab. Maksud nama yang baik dan ibu bapa boleh memberikan nama Ma'awiya untuk bayi perempuan yang baru lahir mereka. Malah anda boleh mencadangkan nama ini kepada orang-orang yang akan menjadi ibu bapa tidak lama lagi. HamariWeb menyediakan nama-nama dan makna mereka bagi ibu bapa yang mencari nama yang unik dan maknanya untuk bayi baru mereka dilahirkan. kanak-kanak lelaki kanak-kanak perempuan musulman & nama kamus dan makna mereka di Malaysia dengan Nombor bertuah termasuk apa yang dimaksudkan dengan Ma'awiya.