Raana NAMA MAKNA

Raana Name Meaning in malaysian
Name
Raana
Gender Boy
Meaning WALKER  style, beautiful
Origin Arabic
Lucky # ?
nama Raana
jantina budak
yang bermaksud gaya WALKER, indah
asal Bahasa Arab
nombor bertuah ?

NAMA-NAMA YANG LEBIH SERUPA  ( More Similar Names )

Raaef Raajih Raana
Raaghib Raakin Raaqeem
Raahat Raamiz

How do u find this name? Raana


My name is Raana and I'm a girl! I really love this name and I thank my dad for having chosen this name for me. He told me it means all good qualities: beautiful, soft yet strong, delicate, intelligent. May Allah bless him.

Raana , Port-Louis Sun 20 Nov, 2016


I love my name so much bcoz ye nam hume hmare dadi ne diye hai jo ab is duniya me nhi allah unhe jannat naseeb farmaye Aameen

Rana , Bhiwandi , Mumbai Tue 25 Mar, 2014

Raana Name Meaning in malaysian

Raana Nama makna di Malaysia - Maksud nama adalah gaya WALKER, indah. Ini adalah nama budak itu. Akar dan asal-usul nama dikaitkan dengan bahasa Arab. Maksud nama yang baik dan ibu bapa boleh memberikan nama Raana untuk bayi perempuan yang baru lahir mereka. Malah anda boleh mencadangkan nama ini kepada orang-orang yang akan menjadi ibu bapa tidak lama lagi. HamariWeb menyediakan nama-nama dan makna mereka bagi ibu bapa yang mencari nama yang unik dan maknanya untuk bayi baru mereka dilahirkan. kanak-kanak lelaki kanak-kanak perempuan musulman & nama kamus dan makna mereka di Malaysia dengan Nombor bertuah termasuk apa yang dimaksudkan dengan Raana.