Rohail Name Meaning in Malaysian

Rohail is a Muslim Boy name and it is Arabic originated name with multiple meanings. Rohail name meaning in Malaysian is Penumpang. Rohail name meaning in Malaysian, popularity and rank stands at 1544 and lucky number for Rohail is 9.

Name
Rohail
Gender Boy
Meaning Passenger
Origin Arabic
Lucky # 9 ?
nama Rohail
jantina budak
yang bermaksud Penumpang
asal Bahasa Arab
nombor bertuah 9 ?

Rohail Name Meaning in Malaysian

Rohail Nama makna di Malaysia - Maksud nama adalah Penumpang. Ini adalah nama budak itu. Akar dan asal-usul nama dikaitkan dengan bahasa Arab. Maksud nama yang baik dan ibu bapa boleh memberikan nama Rohail untuk bayi perempuan yang baru lahir mereka. Malah anda boleh mencadangkan nama ini kepada orang-orang yang akan menjadi ibu bapa tidak lama lagi. HamariWeb menyediakan nama-nama dan makna mereka bagi ibu bapa yang mencari nama yang unik dan maknanya untuk bayi baru mereka dilahirkan. kanak-kanak lelaki kanak-kanak perempuan musulman & nama kamus dan makna mereka di Malaysia dengan Nombor bertuah termasuk apa yang dimaksudkan dengan Rohail.

REVIEW & COMMENT


This name has genuinely wonderful, enchanting and appealing implications since I have perused this entire page in extremely detail

hussnain Ali , quetta Wed 28 Nov, 2018


I love the name Rohail that my grandparents selected for me. It has such a deep meaning of passenger. A passenger of life.

Rohail , Islamabad Tue 06 Nov, 2018


I wonder if the meaning of the name Rohail had any implication on my parents naming me Rohail. I suppose i am a passenger in life

Rohail , Karachi Sat 20 Oct, 2018


My name is rohail shoaib

rohail , Sharjah Fri 22 Jun, 2018


my name is rohail rashid

rohail , chitral Wed 04 Apr, 2018