Zarrar meaning in Malaysian

Zarrar is a Muslim Boy name and it is Arabic originated name with multiple meanings. Zarrar name meaning in Malaysian is Untuk Tegas. Zarrar name meaning in Malaysian, popularity and rank stands at 14722 and lucky number for Zarrar is 1.

Name
Zarrar
Gender Boy
Meaning To Strictly
Origin Arabic
Lucky # 1 ?
nama Zarrar
jantina budak
yang bermaksud Untuk Tegas
asal Bahasa Arab
nombor bertuah 1 ?

REVIEW & COMMENT


Zarar is an amazing name.... mujhy yeh naam personally boht pasand hy.. Zarar name meaning is also nice

iraj , Islamabad Wed 13 Jan, 2021


I think this is one of the lucky name of the world, this name was the brave person name in the period of khalid bin waleed .This is islami name and our pak army have a tank who called zarrar tank .so i think whoever will under this name will be very brave and lucky . I also keep this name of my new born son. And he will be the PSP officer in the future insha Allah. In pakistan Army or pak police insha ALLAH.

Zarrar , Karachi Thu 30 Jul, 2020

Zarrar Name Meaning in Malaysian

Zarrar Nama makna di Malaysia - Maksud nama adalah Untuk Tegas. Ini adalah nama budak itu. Akar dan asal-usul nama dikaitkan dengan bahasa Arab. Maksud nama yang baik dan ibu bapa boleh memberikan nama Zarrar untuk bayi perempuan yang baru lahir mereka. Malah anda boleh mencadangkan nama ini kepada orang-orang yang akan menjadi ibu bapa tidak lama lagi. HamariWeb menyediakan nama-nama dan makna mereka bagi ibu bapa yang mencari nama yang unik dan maknanya untuk bayi baru mereka dilahirkan. kanak-kanak lelaki kanak-kanak perempuan musulman & nama kamus dan makna mereka di Malaysia dengan Nombor bertuah termasuk apa yang dimaksudkan dengan Zarrar.