Azka NAMA MAKNA

Azka is a Muslim Girl name and it is an Arabic originated name with multiple meanings. Azka name meaning in Hindi is Pious, Pure, Very Ingenious, and the lucky number associated with is .

Name
Azka
Gender Girl
Meaning Pious, Pure, Very Ingenious
Origin Arabic
Lucky # ?
nama Azka
jantina Perempuan
yang bermaksud soleh, Pure, sangat Ingenious
asal Bahasa Arab
nombor bertuah ?

NAMA-NAMA YANG LEBIH SERUPA  ( More Similar Names )

Az Zahra Azade Azajj
Aza Azadeh Azala
Azaddokht Azah

How do you find this name? Azka


My name is Azka and i am Pakistan, well... i was born there. Right now my family is in Australia. I am 10 years old and i love to go to school to learn. My best friend is Adeena Faisal and i love her!

Azka Ishfaq , Sydney/Lahore Sat 24 Mar, 2018


My name is also Azka

Azka , Pakistan Wed 07 Mar, 2018


My name is Azka i am personally tell that in my area there is no name azka is very execussive name in our world theres no popularity ov all

Azka , Samundri Wed 24 Jan, 2018


MY NAME IS ALSO AZKA

AZKA , RAWELPINDUI Sun 12 Nov, 2017


itsgood name

mudasser , gujranwala Sun 12 Nov, 2017

Azka Name Meaning in malaysian

Azka Nama makna di Malaysia - Maksud nama adalah soleh, Pure, sangat Ingenious. Ini adalah nama Perempuan itu. Akar dan asal-usul nama dikaitkan dengan bahasa Arab. Maksud nama yang baik dan ibu bapa boleh memberikan nama Azka untuk bayi perempuan yang baru lahir mereka. Malah anda boleh mencadangkan nama ini kepada orang-orang yang akan menjadi ibu bapa tidak lama lagi. HamariWeb menyediakan nama-nama dan makna mereka bagi ibu bapa yang mencari nama yang unik dan maknanya untuk bayi baru mereka dilahirkan. kanak-kanak lelaki kanak-kanak perempuan musulman & nama kamus dan makna mereka di Malaysia dengan Nombor bertuah termasuk apa yang dimaksudkan dengan Azka.