Azaan NAMA MAKNA

Azaan Name Meaning in malaysian
Name
Azaan
Gender Boy
Meaning Call For Worship
Origin Urdu
Lucky # ?
nama Azaan
jantina budak
yang bermaksud Panggilan Untuk Ibadat
asal Urdu
nombor bertuah ?

NAMA-NAMA YANG LEBIH SERUPA  ( More Similar Names )

Aza Azab Azain
Azaam Azad Azal
Azaan Azahir

How do u find this name? Azaan


my lovely and cute son nemed in Muhammad Azaan .he was born axactly at the same time of maghrib prayer azaan Allah,s blessings. i,m so much happy to call him with name Muhammad Azaan.

sadaqat ali , gurmani city Wed 15 May, 2019


@Kashif Rehm,an, My lovely and cute son named Muhammad Azaan was born exactly at the same time of Jumma Prayer Azaan with Allah's blessings.I'm so much happy to call him with name Muhammad Azaan.... Same I scenario with my Boy name(Muhammad Azaan). me and my child also born at same date and day 7 September and Jumma Mubarik

Abid Zafar , Lahore Cantt Sat 12 Jan, 2019


My lovely and cute son named Muhammad Azaan was born exactly at the same time of Jumma Prayer Azaan with Allah's blessings.I'm so much happy to call him with name Muhammad Azaan. :)

Kashif Rehman , Rawalpindi Sat 20 Oct, 2018


best name

Azaan , pakistan Tue 16 Oct, 2018


my son name azaan saheb because he born on 12:45 pm this time is azaan time so azaan saheb:- my grandfather name was saheb hussain so total name is azaan saheb

azaan saheb , Hyderabad .bhongiri .vlg .redla repaka Mon 08 Oct, 2018

Azaan Name Meaning in malaysian

Azaan Nama makna di Malaysia - Maksud nama adalah Panggilan Untuk Ibadat. Ini adalah nama budak itu. Akar dan asal-usul nama dikaitkan dengan bahasa Arab. Maksud nama yang baik dan ibu bapa boleh memberikan nama Azaan untuk bayi perempuan yang baru lahir mereka. Malah anda boleh mencadangkan nama ini kepada orang-orang yang akan menjadi ibu bapa tidak lama lagi. HamariWeb menyediakan nama-nama dan makna mereka bagi ibu bapa yang mencari nama yang unik dan maknanya untuk bayi baru mereka dilahirkan. kanak-kanak lelaki kanak-kanak perempuan musulman & nama kamus dan makna mereka di Malaysia dengan Nombor bertuah termasuk apa yang dimaksudkan dengan Azaan.