Aadila Name Meaning in Malaysian

Aadila is a Muslim Girl name and it is Urdu originated name with multiple meanings. Aadila name meaning in Malaysian is hanya, jujur, sama, Upright. Aadila name meaning in Malaysian, popularity and rank stands at 4572 and lucky number for Aadila is 1.

Name Aadila
Gender Girl
Meaning Just, Honest, Equal, Upright
Origin Urdu
Lucky # 1 ?
nama Aadila
jantina Perempuan
yang bermaksud hanya, jujur, sama, Upright
asal Urdu
nombor bertuah 1 ?

Aadila Name Meaning in Malaysian

Aadila Nama makna di Malaysia - Maksud nama adalah hanya, jujur, sama, Upright. Ini adalah nama Perempuan itu. Akar dan asal-usul nama dikaitkan dengan bahasa Arab. Maksud nama yang baik dan ibu bapa boleh memberikan nama Aadila untuk bayi perempuan yang baru lahir mereka. Malah anda boleh mencadangkan nama ini kepada orang-orang yang akan menjadi ibu bapa tidak lama lagi. HamariWeb menyediakan nama-nama dan makna mereka bagi ibu bapa yang mencari nama yang unik dan maknanya untuk bayi baru mereka dilahirkan. kanak-kanak lelaki kanak-kanak perempuan musulman & nama kamus dan makna mereka di Malaysia dengan Nombor bertuah termasuk apa yang dimaksudkan dengan Aadila.

Review & Comment

I have son named Adil and now i am expecting a 2nd baby if its girl so i;ll be happy to name her Aadila... Adil and Aadila bro and sister

  • Adnan, Karachi
  • Tue 24 Mar, 2015
jpg