Aa'ishah Name Meaning in Malaysian

Aa'ishah is a Muslim Girl name and it is Arabic originated name with multiple meanings. Aa'ishah name meaning in Malaysian is A Orang Lively. Aa'ishah name meaning in Malaysian, popularity and rank stands at and lucky number for Aa'ishah is 7.

Name Aa'ishah
Gender Girl
Meaning A Lively Person
Origin Arabic
Lucky # 7 ?
nama Aa'ishah
jantina Perempuan
yang bermaksud A Orang Lively
asal Bahasa Arab
nombor bertuah 7 ?

Aa'ishah Name Meaning in Malaysian

Aa'ishah Nama makna di Malaysia - Maksud nama adalah A Orang Lively. Ini adalah nama Perempuan itu. Akar dan asal-usul nama dikaitkan dengan bahasa Arab. Maksud nama yang baik dan ibu bapa boleh memberikan nama Aa'ishah untuk bayi perempuan yang baru lahir mereka. Malah anda boleh mencadangkan nama ini kepada orang-orang yang akan menjadi ibu bapa tidak lama lagi. HamariWeb menyediakan nama-nama dan makna mereka bagi ibu bapa yang mencari nama yang unik dan maknanya untuk bayi baru mereka dilahirkan. kanak-kanak lelaki kanak-kanak perempuan musulman & nama kamus dan makna mereka di Malaysia dengan Nombor bertuah termasuk apa yang dimaksudkan dengan Aa'ishah.

Review & Comment

AA'ISHAH is my best friend's name she's really a good person!

  • Aamna, Multan
  • Tue 20 Sep, 2016

MY NAME IS AISHA AND THANKS GOD to give me made lovely person in my family .and give alote respect . now i m meneger in bank thank GOD ALMIGHTY ..

  • AISHA, SUKKUR
  • Fri 04 Mar, 2016
jpg