Parand NAMA MAKNA

Parand is a Muslim Girl name and it is an Persian originated name with multiple meanings. Parand name meaning in Hindi is Silk, and the lucky number associated with is .

Name
Parand
Gender Girl
Meaning Silk
Origin Persian
Lucky # ?
nama Parand
jantina Perempuan
yang bermaksud Sutera
asal Parsi
nombor bertuah ?

NAMA-NAMA YANG LEBIH SERUPA  ( More Similar Names )

Padideh Pakiza Panra
Paila Palin Para
Pak Daman Palwasha

How do you find this name? Parand


Parand is not a muslim name you idiots! Islam is an Arabic religion and in arabic they don't have the letter "p"! What the fuck is wrong with you? Parand is of persian descend and that's it.

Parand Yekta , Toronto Sat 11 Feb, 2017

Parand Name Meaning in malaysian

Parand Nama makna di Malaysia - Maksud nama adalah Sutera. Ini adalah nama Perempuan itu. Akar dan asal-usul nama dikaitkan dengan bahasa Arab. Maksud nama yang baik dan ibu bapa boleh memberikan nama Parand untuk bayi perempuan yang baru lahir mereka. Malah anda boleh mencadangkan nama ini kepada orang-orang yang akan menjadi ibu bapa tidak lama lagi. HamariWeb menyediakan nama-nama dan makna mereka bagi ibu bapa yang mencari nama yang unik dan maknanya untuk bayi baru mereka dilahirkan. kanak-kanak lelaki kanak-kanak perempuan musulman & nama kamus dan makna mereka di Malaysia dengan Nombor bertuah termasuk apa yang dimaksudkan dengan Parand.