Maaarifa NAMA MAKNA

Maaarifa is a Muslim Girl name and it is an Urdu originated name with multiple meanings. Maaarifa name meaning in Hindi is Face, Countenance, Features, and the lucky number associated with is .

Name
Maaarifa
Gender Girl
Meaning Face, Countenance, Features
Origin Urdu
Lucky # ?
nama Maaarifa
jantina Perempuan
yang bermaksud Face, wajah, ciri-ciri
asal Urdu
nombor bertuah ?

NAMA-NAMA YANG LEBIH SERUPA  ( More Similar Names )

Ma Maab Maajida
Ma as sama Maahirah Maa'sma
Maaarifa Maahjabeen

How do you find this name? Maaarifa


Eingilsh me aap me maaarifa likh he jabke urdu me maarif lucky no 4 bol rahe ja ke 5 banta he wrong information deke kya faida sahi bhi nhi kya

Sarah , Mumbai Fri 10 Aug, 2018

Maaarifa Name Meaning in malaysian

Maaarifa Nama makna di Malaysia - Maksud nama adalah Face, wajah, ciri-ciri. Ini adalah nama Perempuan itu. Akar dan asal-usul nama dikaitkan dengan bahasa Arab. Maksud nama yang baik dan ibu bapa boleh memberikan nama Maaarifa untuk bayi perempuan yang baru lahir mereka. Malah anda boleh mencadangkan nama ini kepada orang-orang yang akan menjadi ibu bapa tidak lama lagi. HamariWeb menyediakan nama-nama dan makna mereka bagi ibu bapa yang mencari nama yang unik dan maknanya untuk bayi baru mereka dilahirkan. kanak-kanak lelaki kanak-kanak perempuan musulman & nama kamus dan makna mereka di Malaysia dengan Nombor bertuah termasuk apa yang dimaksudkan dengan Maaarifa.